In het kader van het 100 jarig bestaan van het CNV, starten CNV Jongeren en Onbegrensd Talent het project 100Wajongeren. Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de feestelijke start van het project “100 Wajongeren aan het werk” op 30 juni om 16.00 uur. Samen geven we dan het startsein voor deze activiteit. Tijdens de bijeenkomst stelt Rene Paas (voorzitter CNV) 4 ambassadeurs aan u voor. De ambassadeurs zullen u vertellen wat ze gaan doen om de Wajong een gezicht te geven en Wajongeren aan een baan te helpen. Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW) zal vanuit het werkgeversperspectief aangeven wat het belang is van kansen voor mensen met een arbeidshandicap.

Juist tijdens deze recessie mogen jongeren met een arbeidsbeperking niet achterblijven. Anders gaat er veel talent verloren dat binnen afzienbare tijd weer nodig zal zijn op de arbeidsmarkt. Het CNV gaat de uitdaging aan om 100 banen te vinden voor talent met een Wajong-uitkering. Onbegrensd Talent ondersteund het CNV in dit project vanuit kennis en ervaring met Wajongeren en de arbeidsmarkt.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *