Drie jaar geleden ben ik gestart met Onbegrensd Talent. Gestart in de ICT, doorgegroeid in de breedte met een aantal ministeries en gemeenten als klant en grote bedrijven als Exact en Delta Lloyd. Een mooie basis voor Onbegrensd Talent om door te groeien.

Mijn toekomst ligt ergens anders. Na ruim 10 jaar ondernemerschap ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn dagen als ondernemer eindig zijn. 24 uur per dag speelt het wel en wee van Onbegrensd Talent door mijn hoofd en dat weerhoudt mij ervan te genieten van andere belangrijke zaken als mijn gezin en mijn vrienden. Deze beslissing heeft natuurlijk flink impact op mijn compagnons, mijn collega’s, maar ook mensen bij andere organisaties waar ik mee samen werk.

‘Wat ga je dan nu doen?’, vragen mensen die ik het vertel. ‘Geen idee’, is mijn antwoord. Daar ben ik over na aan het denken en ga ik in januari met mensen om mij heen over praten. Voorlopig ben ik nog een aantal maanden druk met Onbegrensd Talent. Dat ik mijn ondernemende kracht in ga zetten voor maatschappelijke onderwerpen, dat is wel zeker. Alleen niet meer als ondernemer…

Categories: Blog

11 Comments

Mark · 7 december 2009 at 17:01

Hee Glenn,
Daar is wel moed voor nodig. Ik wens je sterkte bij je afwegingen.

Ilse · 7 december 2009 at 17:27

Wat een verrassing. Ben benieuwd waar je gaat opduiken. Veel succes bij het zoeken naar een goede plek. Als je nog een aanbeveling nodig hebt van een oud-werknemer.. .. lieve mensen, Glenn was tien jaar geleden een hele leuke baas!

  glennvanderburg · 14 december 2009 at 18:16

  Ilse, dank voor je compliment! Leuk weer van je te horen.

Nico · 7 december 2009 at 18:00

Glenn! Wat een beslissing, zeer onverwachts! En zeer jammer vind ik, want dit is wel iets waar je talent voor hebt. Maar uiteraard zijn er zeer begrijpelijke redenen om te stoppen en iets te gaan doen waarbij je ook tijd voor andere leuke dingen hebt.

Succes met je laatste tijd en werkzaamheden bij Onbegrensd Talent en ongetwijfeld tot ziens ‘bij een maatschappelijk onderwerp’ 🙂

groet, Nico

Bijan · 7 december 2009 at 18:24

Glenn,

geniet van deze fase en wees trots op dat je zo bewust je volgende fase kan kiezen.

Tof om te horen, je gaat dus vroeg pensioneren ouwe bok 😉

Lara · 9 december 2009 at 12:19

Hee Glenn,

Wat een stap! Bijzonder om dit te horen als vervolg van het gesprek wat we bij visienl gehad hebben.

Maar als je in januari toch allerlei gesprekken gaat voeren met mensen: zullen wij dan een oude afspraak gaan inlossen en ‘domme vragen’ op elkaar afvuren?

groetjes,
Lara

  glennvanderburg · 14 december 2009 at 18:15

  He Lara,

  Goed plan! Domme vragen zijn meestal de beste vragen.

alieke · 14 december 2009 at 15:34

Glenn,
Wat stoer! Echt leiderschapstalent zit niet alleen in weten wanneer je iets begint, maar ook in weten wanneer je ergens mee moet stoppen…

Ik hoop dat je een leuke nieuwe richting vindt, en als ik je ergens mee kan helpen; laat het me weten!
gr. Alieke

ps wat gebeurt er met onbegrensd talent?! Ik ben bang dat de noodzaak voor jouw ‘kindje’ nog niet weg is…

  glennvanderburg · 14 december 2009 at 18:14

  Hi Alieke,

  Mijn partners Erik, Pieter en Theo zetten Onbegrensd Talent samen met ons personeel natuurlijk gewoon door. Zelf blijf ik graag ook in mijn nieuwe uitdaging in dit onderwerp actief. Werk neemt zo’n belangrijke plaats in ons leven in, dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen aan het werk kan. Potentieel mag niet verloren gaan.

  Kortom, wordt vervolgd!

Pascal · 14 december 2009 at 15:45

Ha die Glenn…

Zoals je zelf al aangaf, je gaat door met je ondernemende kracht. Zelfstandig ondernemer zijn is slechts één vorm om daar uiting aan te geven. Overigens waren de afgelopen jaren alweer heel anders (klein focus team) dan de jaren NMG met (flink team van 20 man in dienst). Kortom, je lijkt steeds weer andere vormen te kiezen om je in te kunnen zetten voor maatschappelijke onderwerpen. Waarschijnlijk zal er dus niet eens zo heel veel veranderen. Succes de aankomende tijd!

Groet,
Pascal Ursinus

Jeroen · 17 februari 2010 at 22:05

Mooi bericht.
Goed dat je vooral naar jezelf blijf luisteren. Ik ben benieuwd waar je weg naartoe gaat leiden. Mijn weg is geleid naar de overheid. Ik merk dat ik overheidscommunicatie mateloos interessant vind. Daarnaast probeer ik hard me geen ambtenaarspak aan te laten meten. En denk vaak terug aan de tijden van NMG en dan met name aan Jacko en het samenhorigheidgevoel als een klus weer geklaard was of een nieuwe pitch bedacht moest worden.

Ik sluit ook niet uit dat ik over niet al te lange tijd voor dat zelfstandige ondernemerschap ga. Nog genoeg dromen en ambities om waar te maken. Ik wens jou hetzelfde en tot horens.

met hartelijke groeten,
Jeroen Kon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *