Foto Marije KlompSinds begin september heb ik de eer om een stagiair van de Universiteit voor Humanistiek te begeleiden. Marije Klomp is haar naam en heeft er al een studie Rechten opzitten. Vanuit haar studie doet ze via MVO Nederland onderzoek naar de invloed van inspirerende leiders op de acceptatie en implementatie van MVO bij medewerkers. Dat is een mond vol. Maar wat mooi is voor dit blog, is dat het ook leidt tot mooie korte interviewtjes.

Kortom, met gepaste trots kondig ik de eerste gastblogger aan voor mijn blog. Marije Klomp zal ‘blogs posten’ over Vebego, Gulpener, Simon Levelt, Drukkerij Wedding en Conferentiecentrum Zonheuvel.


1 Comment

renato urlus · 8 december 2010 at 08:55

Glenn,

Wat bedenk je altijd een leuke dingen!

Ik weet nog niet zo goed wat ik met een “blog” kan! Ik leer het nog wel een keer!

Have a nice day !

groet,
renato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *