Afgelopen maanden heb ik al eerder geschreven over Het Nieuwe Werken. Onlangs ben ik toegetreden tot het keurkorps van auteurs voor Het Nieuwe Werken Blog. Mijn eerste schrijfsel staat sinds vandaag online. Trots, moe, maar zeker voldaan is het nu wachten op de eerste recenties 😉

Logo Het Nieuwe Werken Blog
Een half jaar geleden kwam ik zelf pas in aanraking met de term Het Nieuwe Werken. Tijdens een bijeenkomst van KPN en de Hogeschool Utrecht werd het mij duidelijk. Het Nieuwe Werken mag dan voor veel mensen nieuw zijn, ik doe het al jaren en velen met mij. In 1997 begin ik als salesmens bij KPN te leven vanuit mijn tas. Ik ben het als ondernemer blijven doen en zet dat nu bij MVO Nederland voort. Natuurlijk is het voor de werkende nomade een stuk makkelijker geworden met overal Wifi, kleine laptops, de iPhone, Blackberry en iPad. Al met al niet echt een baanbrekende ontwikkeling dus dat Nieuwe Werken.

Lees meer op Het Nieuwe Werken Blog.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *