Een maand geleden is mijn boek ‘Boven het maaiveld‘ verschenen. Het resultaat van anderhalf jaar interviews houden, schrijven, denken, puzzelen, schaven en poetsen. Een prachtige proces dat smaakt naar meer. En er komt meer! Vanuit mijn geweldige organisatie ga ik aan de slag met een volgende zoektocht, wat in twitter, blog en uiteindelijk boekvorm tot jullie zal komen. De werktitel is voorlopig People@Work, een zoektocht naar de pure winst van werk voor mens, bedrijf en maatschappij. Ofwel ik ga op zoek naar de factor werk in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, de P van People.

Afbeelden van een leeg opschrijfboekjeWaarom is werk zo belangrijk? Hoe organiseer je werk op een MVO manier? Wie zijn de lichtende voorbeelden? Enkele van de vele vragen waar ik samen met collega’s, onderzoekers, experts, leiders uit de praktijk en aanstormend talent antwoorden op ga vinden. Ik kan dus wel wat hulp gebruiken. Interessant onderzoek, bruikbare modellen en vooral lichtende voorbeelden zijn altijd welkom. Ook zoek ik nog een stagiair voor een half jaar om mee te werken aan de eerste fase van de zoektocht. Dus stuur me je tips door te reageren op deze blogpost of mail me via g.vanderburg@mvonederland.nl.

Wil je meer weten? Lees dan ook het nieuwsbericht over de start van mijn nieuwe zoektocht!


1 Comment

Irmgard Bomers · 4 juni 2012 at 09:44

Ik ga het zeker lezen! Vanuit een andere invalshoek ben ik bezig met hetzelfde onderwerp: mensen meer met hun kwaliteiten laten doen. Wellicht dat WIN een van de lichtende voorbeelden is die je zoekt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *