Omslag Boven het maaiveldBijna twee jaar geleden kwam mijn boek Boven het maaiveld uit over persoonlijk leiderschap. Steeds weer blijkt dat een helder beeld van de eigen waarden, talenten en bijdrage aan de maatschappij de basis en houvast is voor mensen. Of het nu is tijdens programma’s die ik voor organisaties begeleid over het vergroten van medewerkers betrokkenheid of sociale innovatie. Of een gesprek over een carriereswitch. Of een directiesessie om samen de ambities te ontwikkelen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. En dat is ook niet zo vreemd als je de management literatuur op naslaat. Het is een van de zeven ‘Habits’ van Steven Covey. Het is de basis van ‘Shared Vision’ van Peter Senge. En het is de start van elk veranderproces volgens John Kotter. Maar hoeveel mensen hebben het nu echt scherp of sterker nog: ‘Wie heeft er nu echt regelmatig een goed gesprek over?’

Daar wil ik graag wat aan doen! In april, mei en juni organiseer ik een workshop Persoonlijk Leiderschap Boven het maaiveld. Hierin gaan we aan de slag met jouw waarden: Waar komt jouw energie vandaan en waar lekt het weg? En met jouw intentie: Wat wil jij bijdragen aan de samenleving? Ik garandeer je niet dat je daar in een middag achter komt. Maar geef je wel een vliegende start!

Wil je meedoen: schijf je in op de website van mijn bedrijf: SparkO2


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *