Zo’n 40% van de Nederlandse werknemers is niet bevlogen en niet betrokken. “Is dat een probleem?”, kun je je afvragen. Gezien de impact van betrokkenheid op ziekteverzuim, productiviteit en winstgevendheid van bedrijven lijkt mij dat een van de belangrijkste problemen voor leidinggevende en HR professionals. De belangrijkste schakel ben jij. Ben jij niet betrokken bij je werk? Doe jij werk wat je eigenlijk niet leuk vindt? Herken jij jouw situatie in onderstaande animatiefilm? Kom dan in actie en ga iets anders doen met al die uren werkgeluk die nu verspild worden. Je hoeft niet direct je baan opzeggen, maar je kunt tenminste eens onderzoeken waar je wel gelukkig van gaat worden in werk. Er zijn vele boekjes over geschreven, waaronder een door mijzelf. Wil je exemplaar van Boven het maaiveld bestellen, mail mij dan even!

Lost Cubert from Lost Cubert on Vimeo.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *