IMG_1324
In het tweede programma van People Power stond Duurzame Inzetbaarheid centraal. Te gast in de studio waren Annette van Waning, MVO Manager van Vebego en Henk Voormolen, Aanvoerder Zorg van Albron. Wat doet Vebego om haar 50.000 medewerkers inzetbaar te houden? En waarom heeft Vebego de doelstelling om ook nog eens betekenisvol werk te bieden voor al die medewerkers? Albron gelooft in de kracht van eten. Hoe helpt Albron bij gezonde voeding voor jouw medewerkers? En hoe kan verbinding zorgen voor verbinding en innovatie in jouw organisatie? De antwoorden hoor je in deze aflevering van People Power.

Ook belden wij met Annet de Lange, Lector HRM aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen over de highlights van haar boek “Een leven lang inzetbaar.” Volgers van People Power op Twitter of Facebook maken kans op een exemplaar van dit boek met veel wijsheid over Duurzame Inzetbaarheid.

Foto van boek: Een level lang inzetbaarHieronder kun je het programma beluisteren. Abonneren via iTunes kan ook, dan heb je automatisch de nieuwste podcasts en programma’s op je iPhone of computer.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *