jeroen geelhoed GPTWGreat Place To Work doet al jaren onderzoek in verschillende landen naar goed werkgeverschap. Op 24 maart werden de Best Workplaces 2015 bekend gemaakt. In de studio van People Power een van de winnaars: &Samhoud. Jeroen Geelhoed, partner bij &Samhoud vroegen wij naar de geheimen van een super werkomgeving waar medewerkers en bedrijf floreren. Een van zijn tips: Maak van goed werkgeverschap geen op zichzelf staand doel, maar verbindt het met de bijdrage van jouw organisatie aan alle stakeholders. Dus naast medewerkers ook klanten, investeerders en de maatschappij.

Halverwege het programma belden wij ook nog met Erik van Riet, directeur van Great Place To Work in Nederland over het belang en onderzoek naar goed werkgeverschap.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *