IMG_1627
“Jonge hoogopgeleiden hebben geleerd hoe de wereld in elkaar zit, zonder dat ze eraan hebben deel genomen. En als je er dan aan begint, zit het toch net iets anders dan in de boeken stond.” Aldus Doekes Prakken, initiatiefnemer van Kickstart your Social Impact. Veel hoogopgeleide jongeren zijn werkloos of hebben geen werk op hun eigen niveau en daar trekt Doekes Prakken tegen ten strijde door vernieuwingsvraagstukken van organisaties te verbinden met slimme starters. Op deze wijze biedt Kickstart bij ondermeer ABN AMRO, Delta Lloyd, Gemeente Utrechtse Heuvelrug en hockeyvereniging Kampong werkervaringsplaatsen aan voor hoogopgeleide jongeren. In de studio ook Kees Roovers, voorzitter van hockeyvereniging Kampong en opdrachtgever voor Kickstart your Social Impact.


0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *