De kracht van een netwerk werkt alleen als je om hulp vraagt, zo wist een wijze vriend mij te vertellen. En ik kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van organisaties waar ik mijn bijdrage kan leveren aan mensgerichte organisaties. Naast mijn verbondenheid aan MVO Nederland als expert op het thema Werk en Vakmedianet als schrijver van blogs en boeken over leiderschap en mensgericht organiseren, zoek ik nog meer verbindingen. In mijn verlanglijstje heb ik mijn wensen en dromen opgenomen. Een bucketlist zo je wilt. En ik wil jou vragen mij te helpen. Dus als jij een contact voor me kan leggen of mijn bijdrage kan gebruiken? Stuur mij een email!

DSC_1693Begeleiden van sessies bij een advies/ trainingsbureau – een verbintenis waar ik samen met collega’s betekenisvolle beweging kan creëren bij mensen en organisaties. Een omgeving waar ik optimaal kan bijdragen aan en leren van collega’s.

Update: de samenwerking met MeursHRM begint vorm te krijgen en dat voelt goed!

Gastcollege bij een Hogeschool – ik wil mijn talent om te vertellen en begeleiden graag inzetten voor jonge mensen als gastdocent. In 2013 heb ik met veel plezier een gastles van 3 uur gegeven over ondernemerschap op een MBO en dat smaakte naar meer.

Update: Als buiten “board” motor help ik Kickstart your Social Impact om slimme starters op de arbeidsmarkt aan werkervaring te helpen en organisaties aan een versnelling in hun vernieuwingsprocessen. En op 4 december geef ik een gastcollege voor de Hogeschool van Amsterdam over werkgeluk.

Vaste column schrijven bij een blad – met enige regelmaat schrijf ik blogs voor Over Duurzame Inzetbaarheid, HR Base en zo nu en dan ook columns voor (vak)bladen. Maar een vaste column staat al een tijdje hoog op mijn verlanglijst. Elke week of maand een nieuw, boeiend, kort verhaal schrijven lijkt mij een prachtige uitdaging.

Radio maken bij een (internet) zender
Update: Ondertussen maak ik elke week een programma op New Business Radio genaamd: People Power!

Opdrachtenlezingen, dagvoorzitterschappen en natuurlijk begeleiden van organisaties in mensgericht organiseren is wat ik doe en waar ik graag nog meer van wil doen. Fijn als er een mooi budget is, maar ruilen is natuurlijk ook mogelijk.

Dagje meelopen met radiomaker – zelf doen lijkt me erg koel, maar de kunst afkijken bij een ander is bijzonder welkom. Ik zou dus wel een dagje mee willen lopen met een radiopresentator van Radio1 of BNR (of iemand anders die ik nu vergeet).

Leiderschapsessies in het Krugerpark – De realiteitszin daalt naar mate de lijst vordert. Afgelopen zomer was ik met het gezin in Zuidelijk Afrika en ik zag mijzelf al zitten met een groep (toekomstige) leiders midden tussen de wilde dieren in het Krugerpark. Volgens mij de ideale plek om alle dagelijkse gedoe los te laten, zodat er inzicht kan ontstaan in jouw echte drijfveren en waarden. Wie gaat er mee?

Bloggen voor een vaksite – check! Regelmatig schrijf ik voor HR Base, Over Duurzame Inzetbaarheid en Het Nieuwe Werken Blog.

Boek schrijven – check! Gedaan in 2012 met Boven het maaiveld en 2015: Management Mythes. Nu samen met hoogleraar Rick van Baaren bezig met “Hoe werkt de mens?”

1 Comment

Wat wil je nou? | Glenn van der Burg's Blog · 6 november 2014 at 23:13

[…] Verlanglijstje […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *