Foto van Stellingenspel met Glenn van der BurgWorkshops tijdens congressen zijn vaak alleen de laatste 5 minuten interactief. In deze staande workshop delen de deelnemers vanaf de eerste minuut aan de hand van een aantal stellingen hun visie, praktijkvoorbeelden en vraagstukken. De ruimte wordt in twee delen gesplitst. Een vak voor ‘EENS’ en een vak voor ‘ONEENS’ Na de stelling wordt iedereen verzocht om een keuze te maken. Waarna de workshop leider deelnemers vraagt hun keuze toe te lichten. Aan het einde van een stelling, geeft de workshopleider vanuit eigen ervaring, kennis en visie nog toelichting.

Praktisch
Hyper interactie tussen de deelnemers van de workshop op een ongedwongen wijze. De wijsheid van de groep wordt ontsloten en toegevoegde kennis van de workshopleider blijft veel beter ‘plakken’ Maximaal 50 deelnemers, een ruime lege zaal en maximaal 45 minuten.

Wil jij het stellingenspel op jouw event of congres? Neem dan contact met mij op.

Diana Bilderdijk, Werkgevers Adviespunt Rivierenland: Op verzoek van het Werkgevers Adviespunt heeft Glenn van der Burg tijdens de werkgevers avond in Zaltbommel invulling gegeven aan het thema HNW. Glenn deed dit op een ludieke en interactieve manier. Naast een duidelijk verhaal over te brengen, weet hij gelijker tijd de aanwezigen aan het denken te zetten over het onderwerp. Glenn is enthousiast en bevlogen. Zeker aan te bevelen!!

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *