IMG_1676Teambuilding
In de studio van New Business Radio kun jij met je bedrijf of afdeling zelf radio maken. Onder mijn begeleiding verzorg jij met jouw team de redactie, de productie en de presentatie van jouw eigen radioprogramma. In een pressurecooker bedenken jullie het thema van het programma, nodigen jullie interessante gasten uit jullie netwerk uit voor de uitzending en schrijven jullie de aankondigingen en interview vragen. En dan is het Showtime, de eerste jingle start en vanaf nu is er geen weg terug meer. Een uur later staat het programma IMG_1668erop en stopt de opname. Dezelfde avond luisteren jouw familie en vrienden naar jouw eigen radioprogramma.

Zelf radio maken is een onvergetelijke teambuildingsactiviteit. Voor een groep tot 10 deelnemers zijn de kosten ongeveer 1.800 euro. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van jouw wensen.

IMG_0355Werkvorm
Een andere mogelijkheid is om radio maken in te zetten als werkvorm bij grotere events. Denk hierbij aan een strategiebijeenkomst, communicatietraining of kennissessie. Een groep met deelnemers van ABN AMRO, KLM, Asito en andere grote bedrijven ging je voor. Beluister hier het resultaat. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van radio maken bij jouw bijeenkomst of event, stuur dan een email.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *